fredag 9 september 2011

9 Sept 2009

För två år sen idag så satt vi på ett familjerum på Astrid Lindgrens Barnsjukhus och bara väntade på att bli inskrivna på Q82. Så imorrn för två år sen var det op dax för fräsan. Har läst bloggen jag skrev under den tiden och det var jobbig läsning kommer ihåg allt som det var igår. Många tårar rann utmed mina kinder under dom dagarna vi var där.. vi var där i 8 dagar och det kändes som en evighet. Vi fick inte göra något vi fick inte gå ut i korridorerna eller vara i sällskapsrummen ingen fick hälsa på heller... *suck* allt för den där JÄVLA svininfluensan... vi satt som i karantän...
ja vad säger man utan alla familj, vänner, telefon och bloggen med alla fina kommentarer hade det varit så mycket jobbigare... skönt att få stöttning även om man inte träffades. Tillslut fick min mamma och M's mamma komma och hälsa på fast inte komma in på avdelningen så vi fick komma ut en stund... det var så skönt!!!
Två bilder från den tiden.


Usch nu skakar vi av oss allt detta och ser framåt =) Idag är det Gästabudet här i sörping och det ska bli spännande att knalla ut o glutta lite efter lunch... ska se om vi springer på några riddare och prinsessor ute =) Men först dax att fixa lunch!!

Bye bye!

1 kommentar:

  1. hej!
    tack för kommentaren. hur har ni det i dagsläget? fungerar allt bra med nacken?
    är det ngt mer eller är det nacken som var/är problemet?
    kramar

    SvaraRadera